Yozgat’ta otomobilin üst geçidin ayağına çarptığı kazada 4 kişi yaralandı

Yozgat’ta Otomobilin Üst Geçide Çarpması Sonucu 4 Kişi Yaralandı

Yozgat’ta meydana gelen trafik kazasında, Ankara Caddesi’nde seyir halinde olan O.İ. yönetimindeki 19 EK 825 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu Şehit Mehmet Turan üst geçidinin ayağına çarptı. Kazada, sürücü O.İ. ile araçtaki D.C.K, H.S. ve H.C.Ş. olmak üzere toplamda 4 kişi yaralandı.

Olayın ardından ihbar üzerine 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Yozgat Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polis ekipleri kaza alanında güvenlik önlemleri alarak trafiğin akışını kontrollü bir şekilde sağladı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Related Posts

Hamas o vakfa dair Filistinlileri uyardı

Gazze’de yönetimi elinde bulunduran Hamas, ABD ve İsrail destekli Gazze İnsani Yardım Vakfı’na (GHF) karşı sert bir uyarıda bulundu. Hamas, GHF ile işbirliği yapılmaması gerektiğini belirterek, vakfın yardım dağıtım noktalarında meydana gelen ölümlerin siviller için ciddi bir tehdit oluşturduğunu ifade etti.

İzmir operasyonunun ayrıntılarını CHP’li başkan Şenol Aslanoğlu anlattı: Odacıyı bile gözaltına almışlar!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, operasyonun ayrıntılarını açıkladı. Aslanoğlu, “Ya ne diyeyim bilmiyorum, gözaltında odacı var! Odacı!” ifadelerini kullandı.

Ateşkes sonrası Hürmüz iddiası: ‘İran mayın döşemek için hazırlık yaptı’

İran’ın İsrail ile savaş devam ederken Basra Körfezi’nde gemilere deniz mayınları yüklediği, bunun Hürmüz’e mayın döşeme hazırlığı olduğu ileri sürüldü.

İsrail, 14 Filistinli esiri serbest bıraktı

İsrail ordusu, 7 Ekim 2023’ten bu yana Gazze Şeridi’nden alıkoyduğu 14 Filistinli esiri aylarca tuttuktan sonra serbest bıraktı. Esirlerin, cezaevlerinde sistematik işkence ve kasıtlı tıbbi ihmal gibi uygulamalara maruz kaldıkları kaydedildi.

İzmir operasyonunda hayatta olmayan kişi de gözaltı listesinde yer aldı

Türkiye güne, önceki dönem İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in görev sürecini kapsayan operasyonla başladı. Hayatta olmayan bir kişi de gözaltı listesinde yer aldı.

Hatay ateş çemberinde: Yangın evlere sıçradı, tahliyeler başladı

Hatay’da orman yangını nedeniyle göz gözü görmüyor. İki gündür yangınlarla mücadele devam ederken yangın evlere sıçradı, Alahan tahliye ediliyor.