Son dakika: Dışişleri Bakanlığı duyurdu: Suriye’deki yeni yönetimden Türkiye’ye ziyaret

Şeybani Türkiye’ye Ziyaret Gerçekleştirecek

Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, Şeybani’nin Türkiye ziyaretine ilişkin detaylar paylaşıldı. Şeybani’nin yarın Türkiye’ye “üst düzeyli heyet” ile birlikte ziyaret gerçekleştireceği belirtildi. Açıklamada, ziyaret kapsamında Sayın Bakanımız Hakan Fidan, Milli Savunma Bakanımız Sayın Yaşar Güler ve MİT Başkanımız Sayın İbrahim Kalın’ın Suriyeli muhataplarıyla bir toplantı yapması planlandığı ifade edildi.

Related Posts

Yalova’da facia: Boğulma tehlikesi geçiren çocuk yaşam savaşı veriyor

Yalova’daki Akasya Plajı’nda denize girdikten bir süre sonra denizde boğulma tehlikesi geçiren 8 yaşındaki çocuğun hayati tehlikesi sürüyor.

Vatikan’da kritik ziyaret: Zelenski ile Papa görüştü

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Katoliklerin ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa 14’üncü Leo ile bir araya geldi.

Apple’ın Operasyon Direktörü Jeff Williams, 27 yılın ardından emekli oluyor

William’ın uzun süredir Tim Cook’un yerine şirketin bir sonraki CEO’su olmak için önde gelen adaylardan biri olarak görüldüğü kaydedildi

Devlet Başkanı’ndan protestolara sert tepki: Savaş ilanı

Kenya Devlet Başkanı William Ruto, 7 Temmuz’da yeniden başlayan hükümet karşıtı gösterilerdeki polis karakollarına yönelik saldırıların ve şiddetin, savaş eylemi olarak değerlendirileceği uyarısında bulunarak “Bu kabul edilemez. Artık yeter.” dedi.

Yunan liman işçileri, İsrail’e silah taşıyan gemiyi durdurmak için harekete geçti: ‘Ellerimizi kana bulamamalıyız’

İsrail’e gönderilmek üzere limandan hareket etmesi planlanan askeri malzeme yüklü bir gemiyi durdurmak için eylem kararı alan Yunanistan’ın Pire Limanı’ndaki çalışan işçiler, 14 Temmuz Pazartesi sabahı gemiyi engellemeye çalışacaklarını bildirdi.

Bahçeli ve Tunç’un ardından Erdoğan da ‘TRT’ çağrısına yeşil ışık yaktı, CHP’den yanıt geldi

CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un, duruşmaların TRT’de yayımlanmasına ilişkin “Takdir TBMM’nin” ifadelerine yanıt verdi.