Selvi’den Hatimoğulları’na: Türkiye’yi Gazze’ye çevireceklermiş, hendek savaşlarında denemeye kalktınız ve o hendeklere dolduruldunuz

Tülay Hatimoğulları’nın Barış Çağrısı ve Abdulkadir Selvi’nin Tepkisi

DEN Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, barış çağrısında bulunarak İmralı’nın kapılarının açıldığını belirtti ve tarihsel bir kırılma anından geçildiğini vurguladı. Hatimoğulları, bu kırılma anında ya barışın inşa edileceği ya da her yerin Gazze’ye dönüşeceği uyarısında bulundu.

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi ise Hatimoğulları’nın açıklamalarına yanıt vererek, “Türkiye’yi Gazze’ye çevirmeye çalışanlar boşuna uğraşmasın. Hendek savaşlarında denediler, ancak hüsrana uğradılar,” şeklinde konuştu.

Selvi, “Öcalan pozitif adımlar atacağını söylediği müddetçe katkı yapmak mıdır yoksa onu sabote etmek midir? İmralı’nın iradesi sizin iradenizdi değil mi?” diye sordu.

Detaylar için buraya tıklayabilirsiniz.

TIKLAYIN | Tülay Hatimoğulları’ndan “Gazze” açıklaması: Sözlerim çarpıtıldı, tüm çabamız onurlu bir barış içindir, nokta!


Hayatınızın aşkını bakteriler seçiyor olabilir mi; bilim insanı Ali Rıza Akın anlatıyor | Bakterin Kadar Yaşa

Related Posts

Trump o iddiaları yalanladı: Tamamen yok ettik

ABD Başkanı Donald Trump, ABD basınında çeşitli yayın organlarında yer alan, ABD’nin İran’a yaptığı saldırı sonrası İran’ın nükleer programının durumuna ilişkin iddiaları yalanladı. Basında yer alan ve ABD’nin kendi istihbaratı tarafından hazırlanmış …

Sakız Adası’nda kundaklama şüphesi: Soruşturma ekibi görevlendirildi

Yunanistan’ın Sakız Adası’nda devam eden orman yangınını söndürme çalışmaları sürüyor. Yunan basını, adaya kundaklama şüphesi nedeniyle soruşturma ekibi gönderildiğini bildirdi.

İran: ABD üssüne saldırı, Katar hükümetine karşı bir eylem olarak değerlendirilmemeli

İran: ABD üssüne saldırı, Katar hükümetine karşı bir eylem olarak değerlendirilmemeli

Özgür Özel’den grup toplantısında Turizm Bakanı Ersoy’a ‘Yunanistan’ göndermesi: ‘Orada bakanların nasıl istifa ettiğini öğren’

CHP Genel Başkanı Özgür, Muharrem İnce’nin ‘baba ocağı’na dönüşünün ilan edildiği parti grup toplantısında konuşuyor. Lüks yatıyla Yunan adalarına gittiği ortaya çıkan Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a seslenen Özel, “Orman yangınından sonra ya da tren kazasının ardından orada bakanların nasıl istifa ettiğini öğren” dedi.

Trump ve Erdoğan yüz yüze görüşecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Trump, NATO zirvesi sırasında Lahey’de buluşacak. İki liderin görüşmesinde F-35 alımına yönelik yasak, S-400 gerilimi ve Suriye’deki askeri dengeler öne çıkacak.

İsrail İran’ın, Hayfa kentine balistik füze atıldığını iddia etti

Orta Doğu’daki savaşta 12 gün sonra ateşkes ilan edilirken İsrail, İran’dan Hayfa kentine balistik füze atıldığını iddia etti.