Sakarya’daki fabrikada çıkan yangın söndürüldü

Sakarya Adatepe Mahallesi’nde Fındık Kırım Fabrikasında Yangın Çıktı

Sakarya Adatepe Mahallesi’nde bulunan bir fındık kırım fabrikasının depo bölümünde meydana gelen yangın, henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı başladı. Yangın, hızla büyüyerek fabrikaya sıçradı.

Olayın fark edilmesi üzerine hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verildi. Ekipler, yangın mahalline derhal müdahale etmek üzere merkez ve çevre ilçelerden itfaiye gönderildi.

Yangın, ekiplerin hızlı müdahalesi sayesinde kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Fabrikanın zarar görmemesi için yoğun çaba harcanıyor.

Related Posts

Cumartesi Anneleri 1050. haftada: Halil ve Kasım Alpsoy için adalet çağrısı!

Cumartesi Anneleri 1050. hafta buluşmasında, 31 yıl önce gözaltında kaybedilen Halil ve Kasım Alpsoy için adalet çağrısında bulundu.

Beyaz Saray Sözcüsünden flaş Gazze açıklaması

Beyaz Saray Sözcüsü Karoline Leavitt, düzenlediği basın brifinginde Gazze gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Leavitt, ABD’nin, savaş sonrası Gazze’de yeni yönetim yapılanması hususunu İsrail’le görüştüğü yönündeki haberlerin sorulması …

Erdoğan, PKK’nin ‘kongre’ duyurusuna ‘sessiz’ kaldı! Özgür Özel’i hedef aldı: ‘Artık suç örgütünün boyunduruğundan kurtulmalı…’

Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen MÜSİAD 28. Olağan Genel Kurulu’nda konuşan AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, beklenenin aksine terör örgütü PKK’nin ‘kongre’ duyurusuna ilişkin bir açıklama yapmadı. Özgür Özel’i ve İBB’yi hedef alan Erdoğan, “Sayın Genel Başkan’ın artık suç örgütünün boyunduruğundan kurtulması, ülkenin gerçek gündemine dönmesi gerekiyor” dedi.

Konya’da uyuşturucu operasyonu: 26 kişi tutuklandı

Konya’da düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 61 şahıstan 26’sı tutuklandı.

Alkollüyken evini yakmaya çalıştı, polisleri tehdit etti

İstanbul Beyoğlu’nda alkollü olduğu iddia edilen bir kişi, evini ateşe vermeye çalıştı. Elindeki bıçakla çevredekileri ve polisleri tehdit eden kişi, güçlükle etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.

Çimentocu şirketle mücadele eden köylülerin zafer sevinci

15 yıldır ormanlık ve tarım arazilerinin içinde çimento fabrikası kurulmaması için mücadele eden çevreci ve köylülere bir sevindirici haber CHP’li Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden geldi. Büyükşehir Belediyesi çimento fabrikasının bulunduğu bölgedeki imar planlarının yapılan itirazlara rağmen “İmar Planlarının İptalinin” kesinleştiğini açıkladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir