Özgür Aybaş tarih vererek uyardı: 14 Şubat’a dikkat

Türkiye’nin gündemine bir kabus gibi düşen sahte içki skandalında şimdiye kadar sadece İstanbul’da 150 kişi hastaneye başvururken, 70 kişi ise hayatını kaybetti.

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 14 Şubat Sevgililer Günü öncesi sahte içkiye karşı dikkatli olunması gerektiği konusunda uyarılarda bulundu.

Özellikle şişelerin bandrollerinin kontrol edilmesi ve kadehte sunulan içkilerden kaçınılması gerektiğine dikkat çeken Aybaş, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Yarın 14 Şubat Sevgililer günü mekanlarda içtiğiniz içkilere dikkat edin şişeyi siz açın bandrolünü dikkatle kontrol edin. İçtiğiniz şişenin bilgileri bandrol üzerinde yazar. Sürümü çok olan ürünlerden içmemeye dikkat edin asla kadehte içki istemeyin. Buz kullanmamaya özen gösterin.”

Related Posts

Yalova’da facia: Boğulma tehlikesi geçiren çocuk yaşam savaşı veriyor

Yalova’daki Akasya Plajı’nda denize girdikten bir süre sonra denizde boğulma tehlikesi geçiren 8 yaşındaki çocuğun hayati tehlikesi sürüyor.

Vatikan’da kritik ziyaret: Zelenski ile Papa görüştü

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Katoliklerin ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa 14’üncü Leo ile bir araya geldi.

Apple’ın Operasyon Direktörü Jeff Williams, 27 yılın ardından emekli oluyor

William’ın uzun süredir Tim Cook’un yerine şirketin bir sonraki CEO’su olmak için önde gelen adaylardan biri olarak görüldüğü kaydedildi

Devlet Başkanı’ndan protestolara sert tepki: Savaş ilanı

Kenya Devlet Başkanı William Ruto, 7 Temmuz’da yeniden başlayan hükümet karşıtı gösterilerdeki polis karakollarına yönelik saldırıların ve şiddetin, savaş eylemi olarak değerlendirileceği uyarısında bulunarak “Bu kabul edilemez. Artık yeter.” dedi.

Yunan liman işçileri, İsrail’e silah taşıyan gemiyi durdurmak için harekete geçti: ‘Ellerimizi kana bulamamalıyız’

İsrail’e gönderilmek üzere limandan hareket etmesi planlanan askeri malzeme yüklü bir gemiyi durdurmak için eylem kararı alan Yunanistan’ın Pire Limanı’ndaki çalışan işçiler, 14 Temmuz Pazartesi sabahı gemiyi engellemeye çalışacaklarını bildirdi.

Bahçeli ve Tunç’un ardından Erdoğan da ‘TRT’ çağrısına yeşil ışık yaktı, CHP’den yanıt geldi

CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un, duruşmaların TRT’de yayımlanmasına ilişkin “Takdir TBMM’nin” ifadelerine yanıt verdi.