Oyuncak tabanca ile ateş edip panik yaşattılar: Maskeli şüpheliler gözaltına alındı

Salı Pazarı’nda Korku Dolu Anlar: Maskeli Gençlerin İşi Gerçek Değilmiş!

Antalya’nın Serik ilçesi Merkez Mahallesi Salı Pazarı yakınlarında akşam saatlerinde meydana gelen olayda, maskeli iki genç motosikletleriyle sürüş yaparken yolda bulunan sürücüler ve vatandaşlar arasında korku dolu anlar yaşandı.

Motosikletin arkasında oturan diğer kişi olayı cep telefonuyla kaydederken, maskeli gençlerin insanlara doğrulttuğu silahların aslında oyuncak olduğunu öğrenildi.

Maskeli Gençler İfade Verdi

Olayın ardından vatandaşların ihbarı üzerine harekete geçen emniyet güçleri, 4 kişiyi gözaltına aldı. Maskeli gençler S.K. (18) ve G.A. (18) ifadelerinde ellerindeki silahların gerçek olmadığını ve oyuncak olduğunu belirttiler.

Olayı kaydeden diğer şahıslar Y.Y. (19) ve M.Ç. (17) ise halkı tehdit etmek suçlamasıyla adli işlem görmek üzere işleme konuldu.

Related Posts

5 ilde satışı yasaklı egzotik hayvan operasyonu

Ankara merkezli 5 ilde düzenlenen operasyonda, satışı yasaklı 96 egzotik hayvan ele geçirildi. Tarantula, maymun, kertenkele ve papağan gibi türlerin bulunduğu hayvanları yasa dışı yollarla Türkiye’ye getirerek ticaretini yapan 12 şahıs gözaltına alındı.

Türkiye’nin akaryakıt devinin sahibi gözaltına alındı

Bu sabah yapılan İBB’ye yönelik 4. dalga operasyonunda gözaltına alınan 49 isimden biri de Türkiye’nin akaryakıt devi TECO’nun sahibi Sarp Yalçınkaya oldu. TECO’nun çoğunluğu Ege Bölgesi’nde olmak üzere Türkiye genelinde 369 akaryakıt istasyonu bulunmakta.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral’dan Selçuk Bayraktar’a: Bizler için bir Mareşalden farksız

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral’dan Selçuk Bayraktar’a: Bizler için bir Mareşalden farksız

Fatih Altaylı: Saray’ın sessizliği korkutucu; belli ki canı isteyince süreci bitirme hakkını elinde tutmak istiyor

Fatih Altaylı: Saray’ın sessizliği korkutucu; belli ki canı isteyince süreci bitirme hakkını elinde tutmak istiyor

Erdoğan’dan yeni anayasa açıklaması: Çalışmalar sürüyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Yeni anayasa noktasında çalışmamak veya onu ertelemek mümkün değil. Arkadaşlarımız şu an itibariyle yeni anayasanın hazırlığı için bir çalışmayı sürdürüyorlar, sürdürecekler” dedi.

ABD Başkan Yardımcısı Vance ve Dışişleri Bakanı Rubio, Vatikan’da Papa 14. Leo ile görüştü

ABD Başkan Yardımcısı Vance ve Dışişleri Bakanı Rubio, Vatikan’da Papa 14. Leo ile görüştü