Muğla’da otomobil ile pikabın çarpıştığı kazada ortalık savaş alanına döndü

Yatağan’da Otomobil ile Pikap Çarpıştı: 2 Ölü, 2 Yaralı

Muğla’nın Yatağan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında otomobil ile pikap çarpıştı. Kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

Olay, M.S.’nin kontrolündeki otomobilin, Yatağan-Milas kara yolu Turgut Kavşağı’nda orta refüjü aşarak Milas istikametine seyir halindeki pikaba çarpmasıyla gerçekleşti.

Kaza sonrasında ihbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada M.S ile aynı araçta bulunan M.K. hayatını kaybederken, diğer aracın sürücüsü E.Ö. ile yanında yolcu olarak bulunan V.K.Ö. yaralandı.

112 Acil Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, Yatağan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazanın ardından bir süre ulaşıma kapanan kara yolunun, ekiplerin çalışmasının tamamlanmasının ardından kontrollü olarak trafiğe açıldığı bildirildi.

Related Posts

Yalova’da facia: Boğulma tehlikesi geçiren çocuk yaşam savaşı veriyor

Yalova’daki Akasya Plajı’nda denize girdikten bir süre sonra denizde boğulma tehlikesi geçiren 8 yaşındaki çocuğun hayati tehlikesi sürüyor.

Vatikan’da kritik ziyaret: Zelenski ile Papa görüştü

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Katoliklerin ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa 14’üncü Leo ile bir araya geldi.

Apple’ın Operasyon Direktörü Jeff Williams, 27 yılın ardından emekli oluyor

William’ın uzun süredir Tim Cook’un yerine şirketin bir sonraki CEO’su olmak için önde gelen adaylardan biri olarak görüldüğü kaydedildi

Devlet Başkanı’ndan protestolara sert tepki: Savaş ilanı

Kenya Devlet Başkanı William Ruto, 7 Temmuz’da yeniden başlayan hükümet karşıtı gösterilerdeki polis karakollarına yönelik saldırıların ve şiddetin, savaş eylemi olarak değerlendirileceği uyarısında bulunarak “Bu kabul edilemez. Artık yeter.” dedi.

Yunan liman işçileri, İsrail’e silah taşıyan gemiyi durdurmak için harekete geçti: ‘Ellerimizi kana bulamamalıyız’

İsrail’e gönderilmek üzere limandan hareket etmesi planlanan askeri malzeme yüklü bir gemiyi durdurmak için eylem kararı alan Yunanistan’ın Pire Limanı’ndaki çalışan işçiler, 14 Temmuz Pazartesi sabahı gemiyi engellemeye çalışacaklarını bildirdi.

Bahçeli ve Tunç’un ardından Erdoğan da ‘TRT’ çağrısına yeşil ışık yaktı, CHP’den yanıt geldi

CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un, duruşmaların TRT’de yayımlanmasına ilişkin “Takdir TBMM’nin” ifadelerine yanıt verdi.