Kabe’de Miraç Gecesi Yoğunluğu

Miraç Kandili Dolayısıyla Kabe’de İbadet Yoğunluğu

Müslümanların kıblesi olan Kabe’de Miraç Gecesi dolayısıyla büyük bir yoğunluk yaşandı. Mekke’de bulunan yüzbinlerce Müslüman, bu kutsal gecenin manevi atmosferini yaşamak için Kabe’ye akın etti. Mescid-i Haram çevresinde önemli bir kalabalık oluşurken, Müslümanlar dualarını eda etmek amacıyla tavaf etti.

Bazı Müslümanlar ise Kabe’ye ve Hacerül Esved taşına dokunabilmek için büyük çaba harcadı. Bu anlamlı gecede ibadetlerini yerine getirmek için Kabe’ye gelen insanlar, manevi duygularla dualarını yükselttiler. Miraç Kandili’nin bereketiyle huzur bulan Müslümanlar, bu özel geceyi en güzel şekilde değerlendirdiler.

Yoğunluğun yaşandığı Miraç Gecesi’nde Müslümanlar arınma ve manevi bir yolculuk yapma fırsatı bulurken, dualarını samimi bir şekilde Allah’a yönelttiler. Kabe’nin huzur veren atmosferinde ibadetlerini yerine getiren Müslümanlar, bir kez daha birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiler. – MEKKE

Related Posts

Trump o iddiaları yalanladı: Tamamen yok ettik

ABD Başkanı Donald Trump, ABD basınında çeşitli yayın organlarında yer alan, ABD’nin İran’a yaptığı saldırı sonrası İran’ın nükleer programının durumuna ilişkin iddiaları yalanladı. Basında yer alan ve ABD’nin kendi istihbaratı tarafından hazırlanmış …

Sakız Adası’nda kundaklama şüphesi: Soruşturma ekibi görevlendirildi

Yunanistan’ın Sakız Adası’nda devam eden orman yangınını söndürme çalışmaları sürüyor. Yunan basını, adaya kundaklama şüphesi nedeniyle soruşturma ekibi gönderildiğini bildirdi.

İran: ABD üssüne saldırı, Katar hükümetine karşı bir eylem olarak değerlendirilmemeli

İran: ABD üssüne saldırı, Katar hükümetine karşı bir eylem olarak değerlendirilmemeli

Özgür Özel’den grup toplantısında Turizm Bakanı Ersoy’a ‘Yunanistan’ göndermesi: ‘Orada bakanların nasıl istifa ettiğini öğren’

CHP Genel Başkanı Özgür, Muharrem İnce’nin ‘baba ocağı’na dönüşünün ilan edildiği parti grup toplantısında konuşuyor. Lüks yatıyla Yunan adalarına gittiği ortaya çıkan Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a seslenen Özel, “Orman yangınından sonra ya da tren kazasının ardından orada bakanların nasıl istifa ettiğini öğren” dedi.

Trump ve Erdoğan yüz yüze görüşecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Trump, NATO zirvesi sırasında Lahey’de buluşacak. İki liderin görüşmesinde F-35 alımına yönelik yasak, S-400 gerilimi ve Suriye’deki askeri dengeler öne çıkacak.

İsrail İran’ın, Hayfa kentine balistik füze atıldığını iddia etti

Orta Doğu’daki savaşta 12 gün sonra ateşkes ilan edilirken İsrail, İran’dan Hayfa kentine balistik füze atıldığını iddia etti.