İstanbul Havalimanı Londra’yı geçti

İstanbul Havalimanı İstatistiklerinde Rekor Kırıldı

İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA, havalimanının son istatistiklerini kamuoyuyla paylaştı. Yapılan açıklamaya göre, İstanbul Havalimanı’nda geliş seferlerinde 134 bin 750, gidiş seferlerinde ise 137 bin 86 yolcu seyahat etti. 25 Temmuz’da toplam 271 bin 836 yolcuya hizmet veren havalimanı, 30 Haziran 2024’te liderlik koltuğunda oturan Londra Heathrow Havalimanı’nın rekorunu geride bıraktı.

8 Temmuz’da gerçekleştirilen 1695 hava trafik hareketiyle, İstanbul Havalimanı açılışından bu yana en yüksek günlük uçuş sayısına ulaştı.

İGA İstanbul Havalimanı, dünyanın önde gelen seyahat dergisi “Travel+Leisure” tarafından düzenlenen “Dünyanın En İyi 10 Uluslararası Havalimanı” anketinde, üst üste ikinci kez zirvede yer aldı. Bu başarıyla dünya çapında takdir toplayan havalimanı, yolcularına en kaliteli hizmeti sunmaya devam ediyor.

Related Posts

Emeklilere ödeme başladı: Zamlı maaşınızı e-Devlet’ten hemen kontrol edin

Bağ-Kur emeklileri, Temmuz ayı itibarıyla artış gösteren maaşlarını ve zam farklarını almaya hazırlanıyor. Ödemeler, 25-28 Temmuz tarihleri arasında tahsis numarasının son hanesine göre hesaplara yatırılacak.

Ülküköy Göleti Kuruma Tehlikesiyle Karşı Karşıya

Mudanya’daki Ülküköy Göleti, iklim değişikliği ve kuraklık nedeniyle sulama ihtiyacını karşılayamıyor.

Vodafone Business ile Hızlı Servis Markalarına Dijital Dönüşüm

Vodafone Business, PizzaLazza ve Saloon Burger’in dijitalleşme süreçlerine katkı sağladı.

Gıda devi, grup şirketleriyle iflasın eşiğinde: Mahkemeden karar çıktı…

Türkiye’de oyuncaklı şeker sektörünün öncü firmalarında Global Gıda ve iki grup şirketi hakkında 1 yıl süreyle kesin mühlet kararı verildi.

Tamir Edilen Biçerdöver Yandı

Etili köyünde tamir sırasında bir biçerdöver alev aldı; yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

12 ilaç geri ödeme listesine alındı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sosyal Güvenlik Kurumu’nun düzenlemesiyle tamamı yerli üretim olmak üzere 12 ilacın daha geri ödeme listesine alındığını duyurdu.