İstanbul Emniyeti: 20 günde 17 ton kaçak içki ele geçirildi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden Kaçak İçki Operasyonu

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Vatan yerleşkesinde, Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde, ilgili şube müdürlükleri ve Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğünün katılımıyla ele geçirilen kaçak içkiler sergilendi.

AA’nın aktardığı habere göre; İstanbul Emniyet Müdürü Selami Yıldız, burada yaptığı açıklamada, halkın huzurunu, sağlığını ve vatandaşın can güvenliğini tehdit eden unsurlarla mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini söyledi.

Ekiplerin 7/24 esasına göre görevlerini yaptıklarını belirten Yıldız, “İstanbul’un huzuru, Türkiye’nin huzuru şiarıyla, İstanbul halkımızın huzur ve güvenliği, vatandaşlarımızın can ve mal emniyeti için 7/24 sokaklardayız. Emniyet teşkilatımız, İstanbul’un bütün ilçelerinde bugün özellikle yaklaşan yılbaşı münasebetiyle halk sağlığını tehdit eden kaçak alkol üreten ve satan yerlere yönelik denetimler ve uygulamalar yapacaktır. Son 20 gün içerisinde kaçak alkol üreten yerlere yönelik yaptığımız operasyonlarda yaklaşık 17 ton kaçak alkol ele geçirilmiştir. Bu operasyonların sonucunda 17 şahsa işlem gerçekleştirilmiştir.” şeklinde konuştu.

(ANADOLU AJANSI)

Related Posts

Terör örgütünden temsili silah bırakma: DEM Parti’den ilk açıklama geldi

Terör örgütü PKK üyesi bir grubun silah bırakma görüntülerinin ardından DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan’dan ilk açıklama geldi.

ASEAN ve AB arasında stratejik ortaklık

Güneydoğu Asya Uluslar Birliği (ASEAN) ve Avrupa Birliği (AB) üst düzey yetkilileri, iki blok arası stratejik ortaklığı güçlendirmeyi hedefliyor.

Küresel kriz kapıyı çaldı bile!

Birleşmiş Milletler Nüfus Fonunun (UNFPA) “Gerçek Doğurganlık Krizi” başlığıyla yayımladığı “2025 Dünya Nüfusunun Durumu Raporu”na göre, dünya genelinde büyük oranda kadın ve erkek, istenen sayıda çocuk sahibi olma hedeflerine ulaşamıyor. UNFPA ve …

Gürcü turist İstanbul’a gelip kemiklerini kırdırmak için 2 milyon TL verdi

Boyunun kısa olduğunu düşünen Gürcistanlı Irakli Arçivadze, İstanbul’da yaklaşık 2 milyon TL verip bacak kemiklerini kırdırdı. Kemiklerini kırdırmak için işinden istifa eden doktora öğrencisi adam, aylarca bastonla yürüdü, acıdan uykuları kaçtı.

Katil İsrail Gazze’de okula saldırı düzenledi: 6 Filistinli hayatını kaybetti

İsrail ordusunun Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Cibaliya beldesinde yerinden edilmiş sivillerin barındığı Halime es-Sa’diya Okulu’na düzenlediği hava saldırısında, aralarında çocukların da bulunduğu 6 Filistinli yaşamını yitirdi.

Yalova’da facia: Boğulma tehlikesi geçiren çocuk yaşam savaşı veriyor

Yalova’daki Akasya Plajı’nda denize girdikten bir süre sonra denizde boğulma tehlikesi geçiren 8 yaşındaki çocuğun hayati tehlikesi sürüyor.