Gine Körfezi’nde korsanlardan gemiye saldırı: 16 mürettebat kaçırıldı

Nijerya Açıklarında Yabancı Bir Gemiye Korsan Saldırısı

Batı Afrika ülkesi Nijerya’nın Rivers eyaleti açıklarında yeni bir korsan saldırısı gerçekleşti. Ulusal medya kaynaklarına göre, korsanlar bu kez yabancı bir gemiye saldırdı.

Saldırı sonucunda korsanlar gemide bulunan 16 mürettebatı kaçırdı. Rivers Eyaleti Polis Sözcüsü Grace Iringe-Koko, güvenlik güçlerinin denizcileri kurtarmak için operasyon başlattığını bildirdi.

Gine Körfezi, gemilere yapılan saldırılarla ünlü ve dünyanın en tehlikeli deniz sahası olarak biliniyor.

Related Posts

Kosova meclisinde bomba alarmı: Milletvekilleri kaçtı

Kosova Meclisi, bomba ihbarı nedeniyle sabah saatlerinde tahliye edildi. İngilizce konuşan bir kişi 10 dakika içinde patlama olacağını bildirdi. Oturum akşama ertelenirken, polis binada arama başlattı.

Son dakika… Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere gözaltına alındı

CHP’li Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere gözaltına alındı.

İmamoğlu’ndan SÖZCÜ TV’ye yayın durdurma cezasına sert tepki

CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’nun (RTÜK) SÖZCÜ TV ve Halk TV’ ye yönelik 10 günlük yayın durdurma kararına ilişkin açıklama yaptı.

CHP’li vekil tek tek açıkladı: İşte 4 maaş alan bürokratlar…

CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndaki bürokratların çoklu maaşlarını tek tek açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Azerbaycan’a gitti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 17. Zirvesi’ne katılmak üzere özel uçak “TUR” ile Azerbaycan’ın Hankendi şehrine gitti.

Hamas o vakfa dair Filistinlileri uyardı

Gazze’de yönetimi elinde bulunduran Hamas, ABD ve İsrail destekli Gazze İnsani Yardım Vakfı’na (GHF) karşı sert bir uyarıda bulundu. Hamas, GHF ile işbirliği yapılmaması gerektiğini belirterek, vakfın yardım dağıtım noktalarında meydana gelen ölümlerin siviller için ciddi bir tehdit oluşturduğunu ifade etti.