Gazze’de can kaybı 54 bin 880’e yükseldi

İsrail’in Gazze Şeridi’ndeki Saldırıları Hız Kesmeden Devam Ediyor

İsrail’in Gazze Şeridi’ndeki saldırıları aralıksız devam ederken, ağır bombardıman Gazze Şeridi’ni adım adım toplu mezara dönüştürüyor. Son 24 saat içinde Gazze Şeridi’ndeki hastanelere 108 sivilin cansız bedeni ile 393 yaralının getirildiği bildirildi. Cenazelerden ikisinin daha önceki İsrail saldırılarında enkaz altında kalarak yaşamını yitiren sivillere ait olduğu belirtildi. Filistin Sağlık Bakanlığı verilerine göre, İsrail’in Gazze Şeridi’nde ateşkesi tek taraflı bozduğu 18 Mart’tan bu yana 4 bin 603 Filistinlinin öldürüldüğü, 14 bin 186 Filistinlinin de yaralandığı açıklandı.

7 Ekim 2023 tarihinden bu yana devam eden İsrail saldırılarının bilançosu da açıklandı. Toplam can kaybının 54 bin 880’e, yaralı sayısının ise 126 bin 227’ye yükseldiği belirtildi.

Related Posts

Netanyahu’dan İran’a ‘Tahran’ tehdidi: Yakında jetlerimiz semalarında uçacak

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ‘Tahran’a giden yolu açtıklarını’ ileri sürüp ‘çok yakında’ İsrail jetlerinin İran’ın başkenti Tahran’ın semalarında uçacağını söyledi. Natanz Nükleer Tesisi’ni yok ettiklerini öne süren soykırımcı Netanyahu, “Gerekirse daha fazlasını da yapacağız” dedi.

Dünyanın gözü İsrail-İran hattında: Ölü sayısında korkunç bilanço!

İsrail 13 Haziran gecesi İran’a yönelik hava saldırıları düzenlemeye başladı. Tüm dünya gözünü bu hatta kilitledi. İsrail’in saldırılarının ardından İran misilleme saldırılarında bulunuyor. Dün akşam İran’dan Tel Aviv’e füze saldırısı gerçekleşti. Bu …

Cemil Tugay’dan ‘TİS’ açıklaması! Eleştirilere yanıt verdi: ‘Düşmanca tavır suçlamaları suistimaldir!’

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Genel-İş Sendikası ile yaklaşık 23 bin işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde anlaşmaya varıldığı için mutlu olduklarını belirtti. Tugay, kentte on binlerce yapının dönüşmesi gerektiğine işaret ederek, “Sadece riskli alan ilan edilmiş bölgeler değil, bina bazlı dönüşüme de yoğun ihtiyaç var” dedi.

Mucize koltuk 11A: Enkazdan yürüyerek çıktı

Hindistan’dan Londra’ya gitmek üzere havalandıktan dakikalar sonra yere çakılan Air India uçağından sağ kurtulan 40 yaşındaki mucize yolcu Vishwash Kumar Ramesh kaza anını anlattı.

İran hava sahasını kapattı: Saat vererek duyurdular

İran, hava sahasının yarın saat 14.00’e kadar uçuşlara kapalı olacağını duyurdu.

Bahçeli’den İsrail tepkisi: ‘İran’a yapılan operasyon bir yönüyle Türkiye’ye verilmiş sinsi mesajdır’

MHP Genel Başkanı Bahçeli, İsrail’in İran saldırılarına tepki gösterdi ve ‘Vandal ve kanlı yüzünü tekrar deşifre etmiştir’ dedi. Bahçeli “İran’a yapılan operasyon bir yönüyle Türkiye’ye verilmiş sinsi mesajdır.” diye de ekledi.