‘GameZone Game On’ Etkinliği Başlıyor

Türkiye’nin dört bir yanından oyuncuları bir araya getirecek olan “GameZone Game On” oyun etkinliği başlıyor. İlk turu 8 Haziran’da Metropol İstanbul AVM’de düzenlenecek olan etkinlik, 8 Kasım’da gerçekleşecek Büyük Final ile sona erecek.

ROG, MediaMarkt ve Intel’in iş birliğiyle gerçekleşecek olan “GameZone Game On” etkinliği kapsamında katılımcılar Counter Strike 2, Forza Horizon 5, Beat Saber ve FC 24 oyunlarında yarışacak. Her turda 4 oyun türünde en yüksek puanı elde eden ilk 3 yarışmacı, İstanbul’da gerçekleşecek Büyük Finale katılma hakkı kazanacak.

Dört farklı oyun türünde en başarılı oyuncunun seçileceği etkinlikte büyük ödül 300.000 TL olacak. İkinciliği elde eden oyuncuya 100.000 TL, üçüncü en başarılı oyuncuya ise 50.000 TL ödül verilecek. Ankara, İzmir, İstanbul, Bursa ve Antalya’da çeşitli tarihlerde düzenlenecek etkinliğin şehir karşılaşmalarında birinci, ikinci ve üçüncü olan şehir finalistleri de farklı miktarlarda ödüllere hak kazanacak. Ödüller MediaMarkt hediye çeki olarak verilecek ve MediaMarkt mağazalarında geçerli olacak.

GameZone Game On oyun etkinliği hakkında daha fazla bilgi GameZone Game On adresinden alınabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx