Fenomeni Kadir Ezildi, sır gibi sakladığı sevgilisiyle sözlendi

Bir süredir Erzurum’da yaşayan Gamze Türkmen ile gözlerden uzak ilişki yaşayan Kadir Ezildi, evlilik yolunda ilk adımı attı. Günlerdir düğün hazırlığı yapan Ezildi, dün akşam aile arasında Erzurum’da sözlendi.

BEMBEYAZ GİYİNDİLER

Ezildi ve Türkmen söz töreninde beyaz renkte kıyafetler tercih etti. Her anını 4,4 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınlayan Ezildi’nin geleneklere uygun yaptığı söz töreni sevenlerinden tam not aldı. Ezildi için “Tam olması gerektiği gibi bir söz töreni” ve “Bir ömür boyu mutlu olun” yorumları yapıldı.

“OLAYLARIN BURAYA GELECEĞİNİ TAHMİN ETMEDİK”

Dün sabah sevgilisine evlilik teklifi ettiği anları paylaşan Kadir Ezildi, tanışma hikayesini anlattı. Türkmen ile mart ayında konuşmaya başladıklarını söyleyen Ezildi “Dedemin 40 mevlitinin gecesiydi. Şiddetli bir FMF atağı geçirdiğim acil yatağında sevdiklerimden ayrılmanın acısını iliklerime kadar yaşarken kendimi yalnız hissetiğim bir anda aldığım duaların karşılığı olarak hiç beklenmedik bir anda konuşmaya başladık. Olayın buralara geleceğini tahmin etmez iken hep hakkımızda hayırlısını istedik hamd olsun” dedi.

ÖLEN ANNEANNESİNİN FOTOĞRAFINI YAPIŞTIRDI

Söz töreninde sevgilisine sarıldığı bir kareyi yayınlayan Kadir Ezildi “Gülen yüzün hiç solmasın aşkım. Bembeyaz bir sayfa açtık güzel anılar dolduracağız” ifadelerini kullandı. Ezildi aylar önce kaybettiği ve acısını unutamadığı anneannesinin fotoğrafını da takım elbisesinin içerisine yapıştırdı.

Author: Seher Alp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir