Erzincanspor Beykoz Deplasmanında

24Erzincanspor, Beykoz A.Ş.’ye Konuk Olacak

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig 32. hafta maçında 24Erzincanspor, Beykoz A.Ş.’ye karşı zorlu bir deplasman mücadelesine çıkacak.

Kırmızı-siyahlı ekip, karşılaşma öncesinde kendi tesislerinde yoğun bir şekilde antrenman yaparak galibiyet için motive olmaya çalışıyor. Takımın teknik direktörü Yılmaz Toyran, İskenderun maçındaki performanslarına vurgu yaparak, “Oyuncularımız gerçekten harika bir takım ruhu gösterdi. Her maçı kazanmak için sahada elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Geçen maçta galibiyeti kaçırdık ama takım olarak inancımız tam,” şeklinde konuştu.

Toyran ayrıca, Erzincan taraftarını maça davet ederek, “24Erzincanspor, Erzincan’ı temsil eden bir takım. Ligdeki son üç maçımıza savaşarak çıkacağız ve umarım Beykoz deplasmanından galibiyetle döneriz,” dedi. – ERZİNCAN

Related Posts

İmamoğlu’ndan SÖZCÜ TV’ye yayın durdurma cezasına sert tepki

CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’nun (RTÜK) SÖZCÜ TV ve Halk TV’ ye yönelik 10 günlük yayın durdurma kararına ilişkin açıklama yaptı.

CHP’li vekil tek tek açıkladı: İşte 4 maaş alan bürokratlar…

CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndaki bürokratların çoklu maaşlarını tek tek açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Azerbaycan’a gitti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 17. Zirvesi’ne katılmak üzere özel uçak “TUR” ile Azerbaycan’ın Hankendi şehrine gitti.

Hamas o vakfa dair Filistinlileri uyardı

Gazze’de yönetimi elinde bulunduran Hamas, ABD ve İsrail destekli Gazze İnsani Yardım Vakfı’na (GHF) karşı sert bir uyarıda bulundu. Hamas, GHF ile işbirliği yapılmaması gerektiğini belirterek, vakfın yardım dağıtım noktalarında meydana gelen ölümlerin siviller için ciddi bir tehdit oluşturduğunu ifade etti.

İzmir operasyonunun ayrıntılarını CHP’li başkan Şenol Aslanoğlu anlattı: Odacıyı bile gözaltına almışlar!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, operasyonun ayrıntılarını açıkladı. Aslanoğlu, “Ya ne diyeyim bilmiyorum, gözaltında odacı var! Odacı!” ifadelerini kullandı.

Ateşkes sonrası Hürmüz iddiası: ‘İran mayın döşemek için hazırlık yaptı’

İran’ın İsrail ile savaş devam ederken Basra Körfezi’nde gemilere deniz mayınları yüklediği, bunun Hürmüz’e mayın döşeme hazırlığı olduğu ileri sürüldü.