Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Ermeni Katolik Cemaati Ruhani Reisi Kazancıyan’ı kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Ermeni Katolik Cemaati Ruhani Reisi Vartan Kirakos Kazancıyan ile Görüştü

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Ermeni Katolik Cemaati Ruhani Reisi Vartan Kirakos Kazancıyan ve beraberindekileri kabul etti. Kabul, Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi’nde gerçekleşti ve basına kapalı olarak gerçekleşti.

Gerçekleşen görüşmenin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara’ya gitmek üzere havalimanından ayrıldı. Görüşme detayları hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Related Posts

Kurtlar Vadisi’nin ‘Abdülhey’i’ yangına müdahale ederken ortaya çıktı

Kurtlar Vadisi dizisinde oynadığı ‘Abdülhey’ rolü ile tanınan oyuncu Kenan Çoban, bir evin bahçesinde çıkan yangının söndürülmesine destek verdi.

Terör örgütünden temsili silah bırakma: DEM Parti’den ilk açıklama geldi

Terör örgütü PKK üyesi bir grubun silah bırakma görüntülerinin ardından DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan’dan ilk açıklama geldi.

ASEAN ve AB arasında stratejik ortaklık

Güneydoğu Asya Uluslar Birliği (ASEAN) ve Avrupa Birliği (AB) üst düzey yetkilileri, iki blok arası stratejik ortaklığı güçlendirmeyi hedefliyor.

Küresel kriz kapıyı çaldı bile!

Birleşmiş Milletler Nüfus Fonunun (UNFPA) “Gerçek Doğurganlık Krizi” başlığıyla yayımladığı “2025 Dünya Nüfusunun Durumu Raporu”na göre, dünya genelinde büyük oranda kadın ve erkek, istenen sayıda çocuk sahibi olma hedeflerine ulaşamıyor. UNFPA ve …

Gürcü turist İstanbul’a gelip kemiklerini kırdırmak için 2 milyon TL verdi

Boyunun kısa olduğunu düşünen Gürcistanlı Irakli Arçivadze, İstanbul’da yaklaşık 2 milyon TL verip bacak kemiklerini kırdırdı. Kemiklerini kırdırmak için işinden istifa eden doktora öğrencisi adam, aylarca bastonla yürüdü, acıdan uykuları kaçtı.

Katil İsrail Gazze’de okula saldırı düzenledi: 6 Filistinli hayatını kaybetti

İsrail ordusunun Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Cibaliya beldesinde yerinden edilmiş sivillerin barındığı Halime es-Sa’diya Okulu’na düzenlediği hava saldırısında, aralarında çocukların da bulunduğu 6 Filistinli yaşamını yitirdi.