Bolu’daki Yangın Soruşturmasında 3 Tutuklama

Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi’nde Otel Yangınında 78 Kişi Hayatını Kaybetti

Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi’nde 78 kişinin hayatını kaybettiği otel yangınıyla ilgili soruşturma devam ediyor. Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Gülener, İtfaiye Müdür Vekili Kenan Coşkun ve itfaiye personeli İrfan Acar tutuklandı.

Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma sonucunda, yangınla ilgili olarak Grand Kartal Otel’de çıkan olayın detayları araştırılıyor. İl Jandarma Komutanlığı’ndaki süreçlerin ardından Bolu Adliyesi’ne sevk edilen şüphelilerden Gülener, Coşkun ve Acar ile otelin iç mimarı A.B’nin sorguları tamamlandı.

İç mimar A.B. sorgusunun ardından serbest bırakılırken, Bolu 2. Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edilen Gülener, Coşkun ve Acar tutuklandı. Bu tutuklamayla birlikte, toplam tutuklananların sayısı 18’e yükseldi. Gazelle Otel Genel Müdürü A.D’nin ise adli işlemleri devam ediyor.

Geçmişte gözaltına alınan Grand Kartal Otel’in sahibi Halit Ergül, şirketin genel müdürü Emir Aras ve otel müdürü Zeki Yılmaz’ın da aralarında bulunduğu 15 zanlı tutuklanmış, 6 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Related Posts

Teksas’ta can kaybı 51’e yükseldi: Yetkililere tepkiler büyüyor

Amerika Birleşik Devletleri’nin Teksas eyaletinin merkezini etkisi altına alan “felaket” boyutundaki yağışlar, eyaleti derin bir yasa boğdu. 6 Temmuz 2025 Cumartesi günü itibarıyla sel sularında hayatını kaybedenlerin sayısı 51’e yükselirken, bu …

MHP’li isimden dikkat çeken Bahçeli mesajı

MHP’li Yönter, Devlet Bahçeli’nin MHP Genel Başkanlığının 28. yılını kutladı.

Kosova meclisinde bomba alarmı: Milletvekilleri kaçtı

Kosova Meclisi, bomba ihbarı nedeniyle sabah saatlerinde tahliye edildi. İngilizce konuşan bir kişi 10 dakika içinde patlama olacağını bildirdi. Oturum akşama ertelenirken, polis binada arama başlattı.

Son dakika… Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere gözaltına alındı

CHP’li Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere gözaltına alındı.

İmamoğlu’ndan SÖZCÜ TV’ye yayın durdurma cezasına sert tepki

CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’nun (RTÜK) SÖZCÜ TV ve Halk TV’ ye yönelik 10 günlük yayın durdurma kararına ilişkin açıklama yaptı.

CHP’li vekil tek tek açıkladı: İşte 4 maaş alan bürokratlar…

CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndaki bürokratların çoklu maaşlarını tek tek açıkladı.