Son Dakika… Özgür Özel paylaştı: Hesabına erişim engeli getirilen Ekrem İmamoğlu’ndan ilk açıklama

EKREM İMAMOĞLU’NDAN ÖZGÜR ÖZEL’İN PAYLAŞIMI ÜZERİNE MESAJ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Silivri’de tutuklu bulunan ve X hesabına erişim engeli getirilen CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun mesajını paylaştı.

İmamoğlu, Özel’in paylaşımı üzerine şu ifadeleri kullandı: “Ben rakibinden bu kadar korkan, kontrolünü kaybeden ve panikle aynı anda bütün tuşlara basan başka siyasetçi ne gördüm ne duydum. Beni hapse de atsan, sosyal medya hesaplarımı da engellesen unuttuğun bir şey var; bu ülkede milyonlarca Ekrem var #İmamoğluHerYerde”

Tweeti incelemek için tıklayın.

NE OLMUŞTU?

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun X hesabına gece saat 02.00 sıralarında erişim engeli getirildi. Profilinde, “Yasal talep doğrultusunda, TR sınırları içindeki @ekrem_imamoglu için erişim engellendi” ifadesi yer aldı. Bunun üzerine, bazı CHP isimleri, tepkilerini göstermek amacıyla profil fotoğraflarına İmamoğlu’nun fotoğrafını eklediler.

Related Posts

Son dakika… Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere gözaltına alındı

CHP’li Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere gözaltına alındı.

İmamoğlu’ndan SÖZCÜ TV’ye yayın durdurma cezasına sert tepki

CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’nun (RTÜK) SÖZCÜ TV ve Halk TV’ ye yönelik 10 günlük yayın durdurma kararına ilişkin açıklama yaptı.

CHP’li vekil tek tek açıkladı: İşte 4 maaş alan bürokratlar…

CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndaki bürokratların çoklu maaşlarını tek tek açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Azerbaycan’a gitti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 17. Zirvesi’ne katılmak üzere özel uçak “TUR” ile Azerbaycan’ın Hankendi şehrine gitti.

Hamas o vakfa dair Filistinlileri uyardı

Gazze’de yönetimi elinde bulunduran Hamas, ABD ve İsrail destekli Gazze İnsani Yardım Vakfı’na (GHF) karşı sert bir uyarıda bulundu. Hamas, GHF ile işbirliği yapılmaması gerektiğini belirterek, vakfın yardım dağıtım noktalarında meydana gelen ölümlerin siviller için ciddi bir tehdit oluşturduğunu ifade etti.

İzmir operasyonunun ayrıntılarını CHP’li başkan Şenol Aslanoğlu anlattı: Odacıyı bile gözaltına almışlar!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, operasyonun ayrıntılarını açıkladı. Aslanoğlu, “Ya ne diyeyim bilmiyorum, gözaltında odacı var! Odacı!” ifadelerini kullandı.