Teröristbaşı’ndan silah bırakma çağrısı gelir mi? Altan Sancar Sözcü TV’de açıkladı

DEM Partili Milletvekilleri Öcalan ile Görüştü

DEM Parti‘den milletvekilleri Sırrı Süreyya Önder ve Pervin Buldan, İmralı adasında terörist başı Öcalan ile yaptıkları görüşmenin ardından açıklama yapacak. Görüşmenin detayları, DEM Parti‘den yapılan yazılı açıklamada belirtilecek.

DEM Parti‘den yapılan açıklamaya göre, muhabir Altan Sancar, İmralı’da PKK lideri Öcalan ile yapılan görüşmenin detaylarını Sözcü Televizyonu‘nda İpek Özbey‘in sunduğu Nokta Atışı programında paylaştı.

Altan Sancar, yaptığı görüşmenin detaylarını şu sözlerle açıkladı: “Bu gece uzun bir gece olacak. Beklenen açıklama öncesi farklı görüşmeler yapıldı. Belirli heyetlerin belirli noktalara gitmesi ihtimali var. Yarınki açıklama öncesinde heyetlerin görüşmelerinin sonuçları bekleniyor.”

‘MHP Liderinin Çağrısı ile Uyumlu Bir Açıklama Bekleniyor’

Parti kaynaklarına göre, MHP lideri Devlet Bahçeli‘nin yaptığı çağrıyla uyumlu bir açıklama gelecek ve PKK‘nın silah bırakması yönünde bir çağrı yapılacak. Bu gece farklı noktalarda görüşmeler devam ediyor.

‘Silah Bırakma Çağrısı Yapılacak’

Yarın içerisinde silah bırakma ve feshetme yönünde bir açıklamanın yapılması bekleniyor. Görüşmelerin hangi noktalarda gerçekleşeceği henüz belirsiz olsa da, yapılan görüşmelerin bu çağrının kesinleşeceğini gösterdiği ifade ediliyor.

Related Posts

Taşı, sopayı, silahı alan saldırıya geçti, ortalık savaş alanına döndü

Adana’da bazı dolmuş şoförleri, güzergahlarına dahil eden özel halk otobüslerine taş, sopa ve tabancayla saldırdı. Yaralananlar hastaneye sevk edilirken yaşanan saldırı anı kameralara yansıdı.

Yeni Yol Partisinin TBMM Başkan adayı belli oldu

Yeni Yol Partisi Grup Başkanvekili Selçuk Özdağ, Yeni Yol Partisinin TBMM Başkan adayının Samsun Milletvekili Mehmet Karaman olduğunu açıkladı.

YSK ‘yeniden yapılsın’ demişti… 3 ilde sandıklar kuruldu: Oy verme işlemi başladı

Çankırı, Kütahya ve Kırklareli’de yurttaşlar oy kullanmak üzere sandık başına gitti. Çankırı ve Kırklareli’de oylar, yeni muhtarlarını belirlemek için kullanılırken Kütahya’da ise ‘köyden mahalle statüsüne geçmek için’ atıldı.

Musk’ın gözü niye morardı

20 Ocak’tan bu yana yürüttüğü “Özel Devlet Çalışanı” görevinden ayrılması sebebiyle cuma günü ABD Başkanı Donald Trump ile Oval Ofis’te basın toplantısı düzenleyen dünyanın en zengin iş insanı Elon Musk’ın sağ gözündeki morluk dikkat çekerken; Musk, 5 yaşındaki oğlu X’in gözüne yumruk attığını öne sürdü.

Üç kez ifade değiştirdi: İmamoğlu’nu suçladı, serbest kaldı

10 Nisan’da tutuklanan Beyaz İnşaat’ın hissedarlarından Seyfi Beyaz, etkin pişmanlık kapsamında ifade verdi. Beyaz ev hapsi şartıyla tahliye edildi.

Tekneden düşen Emirhan 3 gündür aranıyor

Adana’da 5 yakınıyla Seyhan Baraj Gölü’ne açılıp, kullandığı tekneden suya düşen Emirhan Gürbüz’ü (25) arama çalışmaları, 3’üncü günde sabahın erken saatlerinde yeniden başladı.