Moskova’nın merkezinde bir limuzin patladı : Putin’e ait olduğu düşünülüyor

Yabancı medya kuruluşları, görüntülerde değeri yaklaşık 320 bin avro olan Aurus Senat’ın, Lubyanka’daki Rus FSB gizli servisinin merkezine çok da uzak olmayan bir yerde, yol ortasında yandığını görüyor .

Görüntülerden yangının motor kısmından aracın iç kısmına doğru yayıldığı anlaşılıyor.

Ancak patlama sırasında içeride kimlerin olduğu ve yangının çıkış nedeni henüz bilinmiyor.

Putin ayrıca Rus Aurus limuzinlerini düzenli olarak kullanıyor ve yakın zamanda bunlardan birini Kuzey Kore lideri Kim Jong Un’a hediye etti.

Bu olayın, Kremlin içinde yabancı ajanların Rus liderine suikast planladığı yönündeki zaten güçlü paranoyayı daha da yoğunlaştıracağı tahmin ediliyor.

Related Posts

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nden LGS Tercih Dönemine Destek

Gaziosmanpaşa Belediyesi, liselere geçiş sistemi tercih döneminde öğrencilere rehberlik etmek amacıyla 10 bilgi evinde uzman eğitmenlerle danışmanlık hizmeti sunuyor. Öğrenciler, ilgi alanları ve puanlarına göre doğru tercihler yapmaları için destek alıyorlar.

Oltu’da Sel Felaketi: Bir Araç Suyun İçinde Sürüklendi

Erzurum’un Oltu ilçesinde yaşanan sağanak yağış, sel felaketine neden oldu. Bir otomobil sel sularına kapıldı, sürücü ve eşi son anda kurtarıldı. Eşinin halat yardımıyla kurtarılması dikkat çekti.

Elazığ’da Konteyner Kent Tahliyesi 1 Ağustos 2025’te Tamamlanacak

Elazığ Valiliği, konteyner kentlerde kalan son 36 hak sahibinin tahliye tarihini 1 Ağustos 2025 olarak belirledi.

Muhtarlar ve İşçilerden Kanun Teklifine Destek

Milas’tan gelen muhtarlar ve enerji işçileri, kanun teklifinin ilk 11 maddesinin kabulünü sevinçle karşıladı.

Kaymakam Karaaslan, Tam Puanlı Öğrencileri Ağırladı

Merzifon Kaymakamı, LGS’de tam puan alan öğrencileri tebrik ederek başarılarını kutladı.

Hayalet Ağa Takılan Yengeçler Kurtarıldı

Alanya’da bir tekne ekibi, hayalet ağa takılan üç yengeci kurtardı ve denize bıraktı.