Çanakkale’de denizde mayın paniği! Kontrollü şekilde imha edildi

Ezine ilçesinde Denizde Balıkçılar Tarafından Fark Edilen Deniz Mayını İmha Edildi

Ezine ilçesi Yeniköy açıklarında, dün, denizde balıkçılar mayını fark edip jandarmaya haber verdi. Alınan güvenlik önlemlerinin ardından Çanakkale Savaşları’ndan kalma İngiliz menşeli deniz mayını için bölgeye Sualtı Savunma Grup Komutanlığı (SAS) personeli gönderildi.

SAS ekipleri tarafından yapılan operasyonla mayın imha edildi. Olayın ardından bölgede herhangi bir can veya mal kaybı yaşanmazken, güvenlik önlemleri kapsamında operasyonun başarılı bir şekilde sona erdiği bildirildi.

Related Posts

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nden LGS Tercih Dönemine Destek

Gaziosmanpaşa Belediyesi, liselere geçiş sistemi tercih döneminde öğrencilere rehberlik etmek amacıyla 10 bilgi evinde uzman eğitmenlerle danışmanlık hizmeti sunuyor. Öğrenciler, ilgi alanları ve puanlarına göre doğru tercihler yapmaları için destek alıyorlar.

Oltu’da Sel Felaketi: Bir Araç Suyun İçinde Sürüklendi

Erzurum’un Oltu ilçesinde yaşanan sağanak yağış, sel felaketine neden oldu. Bir otomobil sel sularına kapıldı, sürücü ve eşi son anda kurtarıldı. Eşinin halat yardımıyla kurtarılması dikkat çekti.

Elazığ’da Konteyner Kent Tahliyesi 1 Ağustos 2025’te Tamamlanacak

Elazığ Valiliği, konteyner kentlerde kalan son 36 hak sahibinin tahliye tarihini 1 Ağustos 2025 olarak belirledi.

Muhtarlar ve İşçilerden Kanun Teklifine Destek

Milas’tan gelen muhtarlar ve enerji işçileri, kanun teklifinin ilk 11 maddesinin kabulünü sevinçle karşıladı.

Kaymakam Karaaslan, Tam Puanlı Öğrencileri Ağırladı

Merzifon Kaymakamı, LGS’de tam puan alan öğrencileri tebrik ederek başarılarını kutladı.

Hayalet Ağa Takılan Yengeçler Kurtarıldı

Alanya’da bir tekne ekibi, hayalet ağa takılan üç yengeci kurtardı ve denize bıraktı.